Werkwijze

Laswerk en metaalbewerking uitbesteden doet u bij Stienen Las- en Metaalwerken. Wij werken efficiënt en professioneel aan uw project. Hierbij hanteren we een werkwijze gebaseerd op duidelijke communicatie en een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Goede afspraken

Bij de meeste projecten hanteren we een vooraf bepaalde, eerlijke prijs. Met een overzichtelijk gespecificeerde offerte weet u precies waar u aan toe bent. Bij complexere projecten is het mogelijk dat we de kosten op basis van nacalculatie bepalen. Tijdens het proces houden we ook korte lijnen zodat u altijd op de hoogte bent.

Gegarandeerd op tijd

Binnen Stienen Las- en Metaalwerken heerst een cultuur van aanpakken. Door onze korte communicatielijnen kunnen we slagvaardig inspelen op uw wensen. We leveren snel en houden ons altijd aan afgesproken leverdata. Dankzij ons eigen transport kunt u hier rustig op vertrouwen.

Ontzorgen

Wij regelen alles voor u, zodat u nergens meer naar hoeft om te kijken. Dat betekent dat we:

  • Halffabricaten ophalen
  • Materialen inkopen
  • Werkvoorbereiding doen
  • Montage en afwerking uitvoeren

Het kan zijn dat we een deel van het werk uitbesteden aan een van onze geselecteerde samenwerkingspartners, bv poedercoaten. Ook dan krijgt u één aanspreekpunt voor optimale communicatie. Na afloop leveren we het eindproduct waar u het wilt hebben. Met ons eigen transport gebeurt dat gemakkelijk en snel. Voor grote projecten lenen we transport in.

Advies nodig?

Uw laswerk vakkundig laten uitvoeren? Neem direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan en wij helpen u verder.