Puntlassen Eindhoven

Zoekt u een erkend bedrijf dat gespecialiseerd is in puntlassen in de omgeving van Eindhoven? Dan kunt u uw laswerk gerust uitbesteden aan de ervaren lassers van Stienen Las- en Metaalwerken. Wij verzekeren u van kwaliteitswerk en zorgen voor een betrouwbare bevestiging van uw productieproject.

Puntlassen voor metaalprojecten in Eindhoven

Voor een stabiele bevestiging van uw project is het verstandig om het laswerk uit te besteden aan een betrouwbaar bedrijf. Stienen Las- en Metaalwerken uit Eindhoven voert al jarenlang laswerk uit voor bedrijven in de wijde omgeving in verschillende sectoren. Voor kleine en grote producties met zowel staal, RVS en aluminium kunnen wij voor u puntlassen. Deze snelle lasmethode geeft u direct het gewenste resultaat en is een relatief goedkope bewerking van uw metaal. Deze vrij eenvoudige lasverbinding maakt het tot een snel karwei die we tegen een scherpe prijs voor u kunnen uitvoeren in onze werkplaats in Eindhoven.

Ervaren lassers

Voor goed laswerk bij de productie van metaal of kunststof speelt ervaring een rol in het eindresultaat. U wilt dat uw project strak wordt afgewerkt en stevig bevestigd is. Daarom werken wij in de omgeving van Eindhoven alleen met ervaren en geschoolde lassers die weten waar ze mee bezig zijn. Zij lassen al jaren diverse producties en kijken niet op tegen complexere projecten. Onze lassers hanteren diverse technieken voor het beste resultaat, naast puntlassen is dat onder andere TIG- en MIG-lassen. Bovendien kunnen we bij Stienen Las- en Metaalwerken ook de afwerking en montagewerkzaamheden van uw project voor u uit handen nemen. Zo krijgt u een compleet eindproduct geleverd bij u in de regio Eindhoven.

Laswerk snel bij u geleverd

Na het productiewerk en de afwerking en als het puntlassen tot in perfectie is uitgevoerd zorgen we ervoor dat het complete product snel en betrouwbaar bij u geleverd wordt. Door het snelle proces van puntlassen kunnen we de productiewerken, klein of groot, snel bij u afleveren in de omgeving van Eindhoven. Dit doen we met onze eigen transportmiddelen waardoor u altijd verzekerd bent van een nauwkeurige levering. U kunt er bij ons dan ook op rekenen dat wij ons altijd houden aan de afgesproken leverdata. Bij Stienen Las- en Metaalwerken profiteert u van een gerichte service en topkwaliteit vakmanschap voor al uw kunststof-, en metaalbewerking.

Puntlassen uitbesteden in Eindhoven

Wilt u graag het laswerk van uw productie in de buurt van Eindhoven uitbesteden? Dan kunt u voor vakkundige metaalbewerking met behulp van puntlassen de professionele lassers van Stienen Las- en Metaalwerken inschakelen. Wij helpen u graag met uw project. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact opnemen. Dan bespreken we graag de mogelijkheden met u.

Advies nodig?

Uw laswerk vakkundig laten uitvoeren? Neem direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan en wij helpen u verder.