MIG-lassen Eindhoven

Zoekt u een vakkundig lasbedrijf dat uw project in Eindhoven met MIG-lassen professioneel en snel af kan werken? Stienen Las- en Metaalwerken heeft de nodige ervaring op het gebied van lassen in huis en verwezenlijkt al jaren de meest uiteenlopende projecten in Eindhoven. Hierbij maken we gebruik onze modern ingerichte werkplaats die voorzien is van een veelzijdig machinepark.

MIG-lassen voor uw project in Eindhoven

Voor het lassen van koper, aluminium, aluminiumlegeringen en non-ferro metalen kunt u het MIG-lassen bij Stienen Las- en Metaalwerken uitbesteden. Wij kunnen op deze manier diverse projecten stevig bevestigen, zoals voor de productie van tanks en leidingen. Op deze manier hebben we al verschillende projecten in de machinebouw en fijnmechanische sector weten af te ronden. U kunt het MIG-lassen met een gerust hart bij ons onderbrengen. Onze ervaren lassers kunnen de meest complexe projecten voor u lassen, bijvoorbeeld in nauwe ruimtes. Het eindresultaat blijft altijd van topkwaliteit, zodat uw project in Eindhoven voorzien is van een uitstekende lasverbinding.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Voor het uitbesteden van laswerk is het belangrijk om te kijken naar lassers met de juiste kennis van zaken. Bij MIG-lassen is nauwkeurigheid een vereiste en daarvoor heeft u de juiste kwaliteit lasser nodig. Daarom bent u bij Stienen Las- en Metaalwerken uit Eindhoven altijd verzekerd van een ervaren lasser die het werk  voor u uitvoert. Hierbij profiteert u van een goede prijs-kwaliteitverhouding, waarbij we de uitvoering van uw werk tegen een scherpe prijs aanbieden. We zorgen hierbij ook voor de inkoop van de materialen, zodat we altijd de kwaliteit kunnen waarborgen tegen de juiste prijs.

Flexibele dienstverlening

Stienen Las- en Metaalwerken denkt graag met u mee om de beste methode voor uw project toe te passen. Afhankelijk van het project kan dat naast MIG-, en TIG-lassen ook puntlassen zijn. Daarbij maakt de grootte en complexiteit van het project niet uit, wij hebben altijd de juiste mensen in huis om het voor u op te pakken. Niet alleen het lassen kunt u bij ons uitbesteden, want dankzij onze flexibele dienstverlening kunnen we diverse projecten voor u in Eindhoven uitvoeren. Van efficiënte metaalbewerking tot de complete productie van grote en kleine series en van protobouw tot maatwerkprojecten. Wij kunnen naast lassen onder meer voor u frezen, draaien, kanten en zagen.

MIG-lassen in Eindhoven uitbesteden

Wilt u graag het laswerk voor uw project in de omgeving van Eindhoven uitbesteden? Voor het MIG-lassen van aluminium en andere metalen kunt u Stienen Las- en Metaalwerken inschakelen. Wij zorgen voor vakkundig afgewerkt laswerk tegen een scherpe prijs. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kijken graag hoe we uw project tot een succes kunnen maken.

Advies nodig?

Uw laswerk vakkundig laten uitvoeren? Neem direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan en wij helpen u verder.