Metaalbewerking Eindhoven

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd metaalbewerkingsbedrijf in de buurt van Eindhoven? Dan kunt u met uw productievraagstuk terecht bij Stienen Las- en Metaalwerken. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij ieder project tot in perfectie uitvoeren en bent u verzekerd van het beste resultaat. Voor vakkundige afwerking van metaalbewerking in de omgeving van Eindhoven bent u bij ons van harte welkom.

Professionele metaalbewerking in Eindhoven

Voor het efficiënt uitvoeren van metaalbewerking kunt u projecten uitbesteden bij een bedrijf met ervaring. Bij Stienen Las- en Metaalwerken uit Eindhoven voeren we al jaren diverse metaalbewerkingsprojecten uit voor uiteenlopende bedrijven. Dit doen we op onze modern ingerichte werkplaats die voorzien is van een veelzijdig machinepark waar we alles in huis hebben voor ieder project. Voorbeelden van kunststof- en metaalbewerking die we hier uit kunnen voeren zijn lassen, frezen, draaien, kanten en zagen. Dit maakt ons heel flexibel in onze dienstverlening en beschikbaar om ieder project voor u uit handen te nemen en vakkundig af te werken.

Diverse projecten

Wij zijn gespecialiseerd in diverse aspecten van metaal- en kunststofbewerking en hebben echte vakmensen die hun vakgebied beheersen. Dat maakt ieder project mogelijk en heeft ons al vele klanten opgeleverd in verschillende branches. Van maatwerkprojecten in de kunst en cultuur tot complexe projecten in de zorg, maar ook veel opdrachten in de industrie. Zo zijn we toeleverancier van onder andere de machinebouw en producenten van medische systemen. Voor deze projecten maken we gebruik van diverse computergestuurde bewerkingsmachines. Zo kunnen we CNC frezen met een maximaal bereik dat varieert van 500 x 400 mm tot 1100 x 500 mm. Ook hebben we computergestuurde draaibanken met een maximale inspanning van 200 tot 250 mm met een doorlaat van 35 tot 65 mm. Op deze manier kunnen we ieder project tot een succes maken bij ons in Eindhoven.

Duidelijke afspraken

Geen enkel project is hetzelfde en u wilt vooraf ook weten waar u precies aan toe bent. Daarom maken we bij Stienen Las- en Metaalwerken altijd duidelijke afspraken zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We maken hierbij goede afspraken over de werkwijze en in de meeste gevallen bepalen we vooraf een eerlijke prijs. U krijgt van ons een overzichtelijk gespecifieerde offerte zodat u weet waar de kosten in gaan zitten. Wij doen zelf ook de inkoop van de materialen en leveren het eindproduct snel en netjes bij u af. Bij complexere metaalbewerkingsprojecten is het mogelijk dat we de kosten op basis van nacalculatie bepalen, maar dat bespreken we uiteraard uitgebreid met u. Zo kunt u bij ons in Eindhoven terecht voor het complete pakket en bent u verzekerd van een betrouwbare aanpak met duidelijke afspraken.

Metaalbewerkingsproject in Eindhoven?

Zoekt u een betrouwbare partner om uw metaalbewerkingsproject uit te besteden in de omgeving van Eindhoven? U kunt onze hulp inschakelen voor allerlei productiewerken, van klein tot groot en van grote aantallen tot specifiek maatwerk. Wij hebben de kennis en ervaring in huis voor uw project. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden samen met u.

Advies nodig?

Uw laswerk vakkundig laten uitvoeren? Neem direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan en wij helpen u verder.