Frezen Eindhoven

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf dat u kan helpen met het frezen van producties in de buurt van Eindhoven? Schakel dan de hulp in van las- en metaalbewerkingsbedrijf Stienen Las- en Metaalwerken uit Eindhoven. Wij kunnen diverse projecten voor u realiseren, van kleine series tot maatwerkprojecten. We bekijken graag met u wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke project.

Frezen door professionals in Eindhoven

Voor de productie van grote of kleine series of protobouw is frezen een veelgebruikte methode om materiaal specifiek te kunnen verwijderen. Voor het resultaat is het bevorderlijk om dit over te laten aan een ervaren bedrijf dat weet hoe het uw ontwerp zo precies mogelijk uit kan frezen. Voor het freeswerk gebruiken wij bovendien computergestuurde machines waardoor we met behulp van CNC frezen een stuk preciezer te werk kunnen gaan. Hiervoor hebben we meerdere bewerkingscentra in huis, variërend in een maximaal bereik van 500 x 400 mm tot 1100 x 500 mm. Hiermee kunnen we kleine en grote projecten vakkundig voor u uitfrezen in Eindhoven.

Kwaliteitswerk tegen scherpe prijs

Het uitbesteden van metaalbewerking zoals freeswerk geeft u de zekerheid dat het werk op een professionele manier wordt uitgevoerd. Daarnaast krijgt u de garantie van de kwaliteit van uw productie, of het nu om grote, kleine of maatwerk producties gaat. Bij Stienen Las- en Metaalwerken uit Eindhoven bieden we de mogelijkheid aan om het werk uit te laten voeren door gespecialiseerde en ervaren medewerkers die ieder project, complex of niet, tot een goed einde brengen. Wij streven hierbij altijd naar perfectie en gebruiken speciale, vaak computergestuurde, technieken voor een optimaal eindresultaat. Bovendien profiteert u altijd van een scherpe prijs doordat wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hanteren en alles in huis hebben om het zelf te doen. Dit scheelt u in de kosten en dankzij deze duidelijke afspraken weet u altijd waar u aan toe bent.

Diverse metaalbewerking mogelijk

Frezen is niet de enige mogelijkheid die u uit kunt besteden aan Stienen Las- en Metaalwerken als het gaat om de productie van metaal en kunststof. Wij hebben alle apparatuur en kennis in huis om ook het lassen, draaien, kanten en zagen van producties voor u uit handen te nemen. Zo beschikken we over ervaren en geschoolde lassers die projecten kunnen MIG-, TIG- en puntlassen. We hebben onze eigen draaibanken variërend in maximale inspanning van 200 tot 500 mm met een doorlaat van 35 tot 65 mm. We kunnen ook NC zaagmachines inzetten voor het zagen van aluminium, RVS, staal en kunststof. Bij ons in Eindhoven kunnen we de meest uiteenlopende bewerkingen efficiënt voor u uitvoeren zodat u een optimaal eindresultaat krijgt.

Productie laten frezen in Eindhoven

Wilt u uw productiewerk uitbesteden bij een gespecialiseerd bedrijf in Eindhoven? Voor het frezen van RVS, staal, aluminium en kunststof kunnen wij u vakkundig aan een optimaal eindresultaat helpen. Hierbij kunnen we ook extra zaken zoals het lassen of afwerken van de productie voor onze rekening nemen. We bespreken graag hoe we u het beste kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Advies nodig?

Uw laswerk vakkundig laten uitvoeren? Neem direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan en wij helpen u verder.