CNC frezen Eindhoven

Bent u op zoek naar een bedrijf in Eindhoven dat uw ontwerp met behulp van CNC frezen op een vakkundige manier kan realiseren? Bij Stienen Las- en Metaalwerken krijgt u de ervaring die nodig is om ieder project succesvol af te ronden. Wij kunnen ieder project met aluminium, RVS, staal en kunststof met behulp van CNC frezen voor uw maken. U kunt onze hulp inschakelen voor diverse metaaltoepassingen.

Mogelijkheden CNC frezen in Eindhoven

Wij kunnen bij Stienen Las- en Metaalwerk met behulp van CNC frezen uw project voor u uit handen nemen. Daarmee bent u verzekerd van precisiewerk voor het realiseren van uw ontwerp. Dankzij deze computergestuurde machines kunnen onze medewerkers het materiaal tot op de millimeter nauwkeurig verwijderen. Voor het frezen hebben wij verschillende machines met verschillend bereik. Zo beschikken we over een Matsuura met een maximaal bereik van 1100 x 500 mm, een Leadwell met een bereik van 760 x 500 mm, maar ook een Correa met een langsverplaatsing van 1800 mm, een dwarsverplaatsing van 800 mm en een hoogte verplaatsing van 800 mm. Met deze CNC freesmachines kunnen we uiteenlopende projecten realiseren.

Korte lijntjes voor optimaal resultaat

Ieder project staat op zich en daarom is het altijd belangrijk om goed te kijken naar de gewenste aanpak. Wanneer we uw idee of product computergestuurd moeten uitfrezen zullen we daarom altijd eerst goed overleggen wat precies uw wensen zijn en hoe het eindresultaat er uit moet komen te zien. Deze duidelijke communicatie draagt bij aan een succesvolle afronding van het project. Ook tijdens het proces houden we continu korte lijntjes om eventuele wijzigingen of spelende zaken direct te kunnen overleggen. Op deze manier staan we bij Stienen Las- en Metaalwerken garant voor een optimaal resultaat voor ieder metaalbewerkingsproject in de omgeving van Eindhoven.

Alles onder één dak

Bij Stienen Las- en Metaalwerken kunt u niet alleen terecht voor professionele uitvoering van CNC frezen, maar ook voor diverse andere metaalbewerkingen zit u bij ons op de juiste plek. Wij beschikken namelijk over een klein bedrijf met vrijwel alles in huis, waardoor we heel flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Wij hebben de mogelijkheid om voor u te frezen, draaien, zagen en kanten. Allemaal met de juiste materialen en vakmensen die weten hoe ze de meest lastige projecten aan moeten pakken.  Bovendien kunnen we ook projecten voor u lassen, waarbij we alle technieken waaronder mig lassen, tig lassen en puntlassen kunnen gebruiken. Zo vindt u alles onder één dak bij ons in Eindhoven.

CNC frezen bij ons in Eindhoven

Wilt u graag een productontwerp vakkundig laten uitfrezen voor uw bedrijf in de omgeving van Eindhoven? Dan helpen we u graag door het materiaal met behulp van CNC frezen volledig op maat te maken. We denken graag met u mee over de optimale uitvoering van uw project. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Dan bespreken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

Advies nodig?

Uw laswerk vakkundig laten uitvoeren? Neem direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan en wij helpen u verder.